10.10.23

Lohkoperunoita ja broileria

 


Lohkoperunat maistuvat

Minä en ole oikein keitettyjen perunoiden ystävä, mutta lohkoperunat maistuvat aina. Ja broilerista saa mukavan lisän moneen ruokaan.

👉 broilerifilee, perunoita, suolaa, pippurirouhetta, valkosipulirouhetta, persiljasilppua ja tippa (oliivi)öljyä.

👉 Paistoin broilerin pannulla ihan hiukkasessa öljyä. Muutama minuutti, kääntö ja toinen puoli. Siihen laitoin vain suolaa mausteeksi.
Lohkoin huolella pestyt perunat (en kuori), lisäsin mausteet (ei vielä persiljaa), ripaus öljyä vuokaan ja perunat sinne. Pöhötin päälle ja oiskohan ollut vartin verran. Kannattaa kurkata välillä, josko pitäisi vähän käännellä ja samalla tarkistaa kypsymisen aste.  Ruoka tarjolle, persiljasilppua pinnalla ja sitten vaan nautitaan.

2 kommenttia:

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."