Juuri oikea aika

 


Sitä vaan ajattelee, että ”ei nyt kerkiä” tai ”Voi voi, siitä on jo aikaa!”… Anteeksi, mutta ne on vain tekosyitä. Aikaa on, kun on oikeasti halua. Todellisuudessahan on kyse vain ehkä puolesta tunnista!
  
❓Milloin sinä viimeksi yllätit jonkun ihan oikealla, käsinkirjoitetulla ja etanapostin perille aikanaan kuljettamalla kirjeellä? Moni sanoo tähän, että ”vuosia sitten”. Näinkö sinäkin? Vai oletko niitä harvinaisia ihmisiä, jotka saavat jonkun yllättymään ja ilosta tai muistoista jopa parit ilonkyyneleet tirauttamaan?

Nyt on juuri sopiva aika istahtaa pöydän ääreen ja kirjoittaa se käsinkirjoitettu kirje jollekulle ihmiselle, joka on erityisen merkityksellinen jostain syystä. Ei, älä fuskaa ja laita sähköistä viestiä, sillä oikealla kirjeellä on monelle paljon suurempi painoarvo.
Tässä kohdassa armahdan jopa postilaitosta, joka kuljettaa kirjeen perille valitettavasti vähän miten sattuu. Joskus jopa parissa päivässä, joskus ei edes parissa viikossa. Mutta, jos nyt kuitenkin perille menisi.



❓❓Onko sinusta nyt ilahduttamaan / yllättämään joku läheisesi ihan oikealla kirjeellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."