Munariisiä


    Tuli eilen keitettyä vähän turhan paljon riisiä. No, jäähdytin sen ja pidin kylmässä suljetussa astiassa. Tänään sitten kuullotin vähän sipulia ja lisäsin kananmunan pannulle. Liikuttelin munaseosta kaiken aikaa ja kun se oli munakokkelinnäköistä, lisäsin riisit ja kevätsipulisilppua sekä mausteet. Sekoitus ja lämmitys. Sillä aikaa makkara kuumaksi pöhöttimessä. Ja sitten vaan ääntä kohti. 😋

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta! Riisi on niin monipuolinen ruoka-aine, että sille löytyy helposti käyttötapoja. Kunhan vain muistaa säilyttää keitetyn riisin kylmässä.
    Yhdestä aiemmasta postauksestasi puhuttiin perheessä ja naurettiin yhdessä toimittajan ehdotukselle vain suomalaisista hedelmistä ja kasviksista kaupoissa. Sitten vain ulkomaille herkuttelemaan eksoottisemmin! Justiinsa! 😄
    Tunnelmallista lokakuuta! 🤗

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Olisi ollut niin mukava nähdä kesällä, mutta minulla ei ole enää autoa... Ehkä vielä joskus julkisilla sinnepäin.
    Tuo mainitsemasi postaus on herättänyt keskusteluja monen kanssa. Ja nimenomaan samoin kuin sinä kerrot.
    (Harmi, että niin harvoin kukaan kommentoi täällä, vaikka lukemassa käydäänkin.)
    Upeaa lokakuuta sinnekin! 🤗

    VastaaPoista

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."