Puuroa aromipesässä

 Tiedätkö, mikä on aromipesä?  Se on tuollainen styrokskotelo, jossa voi valmistaa ruokaa vain minimaalisella sähkön-, kaasun tai puun käytöllä.

Idea on, että tarpeelliset ruoka-aineet laitetaan kattilaan ja kiehautetaan kunnolla - tai keitetään pari minuuttia-. Sitten kattila siirretään aromipesään ja ruoka muhii siellä kypsäksi ilman sähköä tms.
   Minä kiehautin mannaryynit maidossa pari minuuttia ja sitten vaan aromipesään. Siellä se sai rauhassa kypsyä.

Minä laitan vielä tuon pyyhkeen kattilan päälle, jotta kattilan ja aromipesän väliin ja mahdollisimman vähän tyhjää tilaa.

Sitten tein kaikenlaista muuta hommaa, kunnes alkoi tuntua, että voisi vaikka syödä. Muutaman tunnin annoin puuron rauhassa olla ja kypsyä. Helppoa, kun ei tarvitse mitenkään vahtia!

Valmiilta näyttää. Lisäsin hippusen suolaa ja sekoitin hyvin. Valmis!

Sitten vaan kaikessa rauhassa syömään.  😋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."