Yrttistä possua padassa ja munariisiä
Ostin
hiukan possunliha paloina. Käytin palat pannulla saamassa väriä ja
samalla makuakin. Laitoin pataan vettä ja yrttiliemikuution. Lisäsin
mukaan pilkottuna lanttua ja porkkanaa sekä sipulisilppua. Mausteeksi
vähän lisää suolaa sekä pippurirouhetta. Annoin lihan hautua padassa
ehkä tunnin verran. Lisäsin vielä ananaspaloja ja annoin hautua vielä
hetken. En lisännyt mitään suurustetta, kun pidän pataruoasta ihan
tuollaisenaan.
Keittelin sillä aikaa riisiä, jonka maustoin suolalla
ja pippurirouheella sekä ruohosipulisilpulla. Kun riisi oli kypsää,
lisäsin vielä kananmunan ja sekoittelin hyvin. Annoin munariisin vielä
hautua hetken. Oikeastaan se olisi kuulunut (kenen määräys; ei
kenenkään, vaan tottumus) käyttää pannulla, mutta sen jätin väliin.
Sitten vaan ruoka lautaselle ja nauttimaan. 😋
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."