Huolestuttaa


    On se vaan niin, että alkaa todella huolestuttaa tämä elo. Tai paremminkin kaikki se, mitä ympärillä tapahtuu. Yhä vahvemmin koen, että puheiden ja tekojen ristiriita on erityisesti päättäjillä kasvanut käsittämättömiin mittoihin.
Kun nämä ns. korkean tason päättäjät kehuvat yksimielisyyttään ja sitä, miten nykyhallitus on yhtenäisempi kuin mikään hallitus aiemmin, ja samaan aikaan on jatkuvasti erilaisia ulostuloja, jotka kertovat erimielisyydestä. Kerrotaan, että kaikki olivat yksimielisesti asian takana, vaikka asiaan kirjattiin eriävä mielipide. Sen sijaan tämä eriävä mielipide nollattiin sanallisesti vähämerkitykselliseksi. Kyllä luottamus on mennyt jo kauan sitten, mutta on hyvä muistaa, että tällainen toiminta vie uskottavuutta koko poliittisen järjestelmän osalle.

Samaan huolestuttavien asioiden sarjaan laitan erilaisten salaliittoteorioiden levittäjät. Onko mikään ihme, että ihmiset voivat huonosti, kun ns. korkeassa asemassa olevat tai sellaiseen pyrkivät, puhuvat "läpiä päähänsä" kertomalla asioita, joissa totuutta ei ole muruakaan. Onko tullut liikaa katsottua kauhuleffoja ja otettu niistä puheenaiheet joita totuutena kerrotaan muille?

Miten ihmeessä tavallinen ihminen voi tietää, missä OIKEASTI mennään, kun tuntuu, ettei mikään enää pidä paikkaansa?  Faktantarkistukseen ei kaikilla riitä aika, energia eikä edes taidot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."