Mitä ihmettä, WhatsApp?


   Siis ihan aikuisten oikeesti, mitä ihmettä?!  Ystäväni soitti ja ihmetteli, mitä WhatsApp nyt oikein touhuaa. No, mitä se sitten touhusi?  Ystäväni sai kutsun ryhmäpuheluun. Siinä ei sinänsä mitään ihmeellistä, mutta kun kutsu tuli ihmiseltä, jonka kanssa Ystäväni ei ole kaveri tai jakanut WA:n tietojaan ja vielä omituisempana se, että mukaan oli "kutsuttu" kaksi muutakin henkilöä. Henkilöitä, joita kutsuja ei tosiaankaan tunne (ainakaan toisesta ei mitään tietoakaan!). Nyt Ystäväni on ihan ihmeissään, mitä tapahtuu. Hän oli ottanut yhteyttä kutsun laittaneeseen, joka ei tiedä asiasta mitään. Eikä kyseessä ole ns. taskupuhelu, koska Ystäväni puhelin oli pöydällä lukuunottamatta aikaa, jonka hän puhui poikansa kanssa. 

Viime aikoina on useammaltakin taholta kuulunut outoja juttuja, joita on WA:n kanssa tapahunut. Kysymys kuuluukin: mitä ihmettä, WhatsApp?  
Minulle ei moisia tule, koska olen jo kauan sitten heivannut WA:n kokonaan pois. Minulla toimii Signal ja sen kanssa ei moisia ihmejuttuja ole ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."