Töitä yli 55-vuotiaalle?


   Kun hallitus kiristää erityisesti pienituloisten elämää yhä rajummin, moni jo viidenkymmenen vuoden ikärajan ylittänyt on huolissaan. Yhä useammin työnantaja ohittaa hakemuksen nopeasti, jos siitä selviää, että ikää on jo yli 50v. 
Toisaalta moni -varsinkin jo yli 60-vuotiaista ja eläkkeellä olevista- olisi valmis tekemään lyhyempää työpäivää. Usein saattaa olla kyse lisätulon hankkimisesta. Mutta, jos et ole kykenevä jatkamaan aiemmassa työpaikassasi (tai siellä ei anneta jatkomahdollisuutta), uuden työn löytäminen voi olla tosivaikeaa. 

Muistan nähneeni kauan sitten netissä jutun työpaikoista, jotka olivat olemassa nimenomaan iäkkäämmille ja lyhyempää työpäivää kaipaaville muistaakseni yli 60-vuotiaille.  Näissä yrityksissä ei suurin tavoite ollut suuri kassavirta, vaan laadukkaat tuotteet ja hyvä työyhteisö. Kun ko. yritykset sitten markkinoivat tuotteitaan erityiskohderyhmänä iäkkäämmät ihmiset, asiakkaita riitti. Yleisestihän tuntuu, että markkinointi kohdennetaan pääasiassa nuoriin ja nuoriin aikuisiin. 
❓Olisiko tällainen pienyritystoiminta mahdollista nykyisin❓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."