Siskonmakkarapiffi




Moni käyttää siskonmakkaroita vain keitoissa. Minä tein ”siskonmakkarapiffin”, joka sai sitten seurakseen peruna-sipuliseosta pannulta.

Pursotin siskonmakkarat kulhoon. Lisäsin ruskistamani punasipulisilpun ja mausteet (suola, rouhepippuri ja valkosipulirouhe sekä silputtua ruohosipulia). Taikinan sekoitus ja laitoin kulhoon. Kulho pöhöttimeen ehkä (anteeksi, mä aina unohdan sen ajan katsoa) reiluksi vartiksi. Sitten käänsin ja hetki vielä väriä tällekin puolelle. Unohdin kuvata sen värikkäämmän puolen. Makoisaa on eli menee uusintaankin. 😋


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan ajatuksella: "Niinkuin toivot muiden kohtelevan sinua, niin kohtele sinä muita."